CV Service Best voert ook de door u gewenste loodgieterswerkzaamheden uit. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, wij komen graag even langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Toilet of Badkamer

CV Service Best sluit ook compleet nieuwe toilet- of badkamers voor u aan. Aanpassingen aan bestaande toilet- of badkamers zijn ook mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vloerverwarming

CV Service Best legt ook vloerverwarming aan en werkt uitsluitend met Henco vloerverwarming. Hencofloor staat voor kwaliteit en wordt bij onze zuider buren in België geproduceerd. Hencofloor biedt standaard 10 jaar garantie op al hun producten. Zie de website van hencofloor.

Reparaties

Voor onder andere onderstaande werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of per telefoon op 0499-700 500. Staan de door u gewenste werkzaamheden niet in het onderstaande lijstje, dan kunt u ook met ons contact opnemen om uw wensen door te spreken. 

  • Aanleggen, repareren, vervangen water-, afvoer en gasleidingen.
  • Reparatie en/of vervangen toiletreservoirs
  • Aanpassen, aanleggen  en aansluiten van keukenleidingen
  • Aanleggen water- en afvoerleidingen bijvoorbeeld voor was- en vaatwasmachines.
  • Aanleggen, repareren en aansluiten van (buiten-) kranen.